Category Archives: Artilcles

DERMAGS  SKINCARE PREMIUM BERTARAF DUNIA PADA HARGA MAMPU MILIK

Dermags Skincare 100% Natural tanpa bahan Kimia. “Kembalilah kepada produk berasas bahan semulajadi untuk kekal sihat dan cantik” Dermags dihasilkan dari gabungan ilmu penjagaan kulit dan kosmetik dari pakar-pakar yang mengabdikan seluruh hidup untuk mencari ilmu Skincare sehingga dianugerahkan dengan panggilan doktor dan professor. Gabungan kepakaran bertaraf dunia mengembeling tenaga untuk menghasilkan Produk Dermags untuk […]

DERMAGS BUKAN SEKADAR SKINCARE BIASA

  DERMAGS BUKAN SEKADAR SKINCARE BIASA Ia adalah jawapan kepada doa doa semua kaum Hawa yang semakin hari semakin jatuh bahu melihat wajah di cermin apabila umur meningkat tua.. Inilah penyelesaiannya untuk menjadi cantik sampai bila bila dengan selamat dan berkesan. Satu hari nanti kita semua akan semakin berusia Satu hari nanti kita akan berusia […]

SIAPA PENGASAS DERMAGS?

SIAPA YANG MENGHASILKAN DERMAGS? Dermags dihasilkan- hasil gabungan ilmu penjagaan kulit dan kosmetik dari pakar-pakar yang mengabdikan seluruh hidup untuk mencari ilmu Skincare sehingga dianugerahkan dengan panggilan doktor dan professor. Mereka bukan sekadar pemilik salon biasa seperti yang kita selalu jumpa, atau jurujual direct selling yang membeli produk murah untuk di pek kembali. Mereka adalah […]

DERMAGS – DARI KULIT MANGGIS

Dermags ialah satu produk penjagaan kulit yang dipelopori oleh Dr Mariani Abd Hamid Ketua Unit Kosmeseutikal dan Wangian di Institue of Bioproduct Development (IBD) Universiti Teknologi Malaysia. Dengan menggunakan teknologi yang mengguna pakai Alpha-MAGs ( Apha mangostin niosomes) sebagai satu nanocarier dan penetration enhancer. Dengan kata mudahnya, alpha mags ini bertindak sebagai bahan penyerapan dan […]

Flawless Dalam 3 Minit Dengan BB Cushion Dermag’s

” FLAWLESS DALAM 3 MINIT DENGAN BB CUSHION DERMAGS” Seriously kalau pandai pakai, BB cushion ni boleh tahan 5-6 bulan tau. Memang jimat sebab BBC tak perlu apply banyak sangat. Pengguna ni dah 3 tahun bersama set skincare  Dermags. Lihat kulit dia flawless kan. Dermags BB Cushion dengan SPF 50 PA+++ adalah gabungan “skincare” dan […]

Anda Pasti Produk Yang Anda Guna Selamat?

Konon nak jadi PUTIH GEBU GEBASS dan GLOWING.. Akhir nya jadi mcm ni…. Hahh knapa sampaii jadi mcm niee…? Takutt nya… Awassss.. Jgn sampai tersilap tepek kat muka. Padah akhir nya.. Jangan sampai jadi muka Chemical.. Hati2 yee smua bila pilih kosmetik..   KENAPA PERLU PILIH DERMAGS =========================== ☆ DERMAGS menghilangkan kerisauan anda kerana DERMAGS […]

Cantik Sepanjang Hayat Bersama Dermags

Dapatkan set penjagaan wajah Dermags UTM dari bahan Natural semula jadi yg selamat utk kulit dan tanpa campuran bahan kimia. Dermags ialah 100% kebanggaan Malaysia dihasilkan TANPA BAHAN KIMIA oleh Pakar Kosmetik UTM Dr Mariani  menggunakan teknologi nano berasaskan kulit manggis (Alpha-MAGs™) dgn pencerahan 200% kesan nya. JADILAH PENGGUNA YANG BlJAK . Bersabarlah dalam mengejar […]

Petua Kulit Muka Halus, Gebu & Licin

Petua kulit muka halus, gebu dan licin.. Petua untuk menjadikan kulit muka halus, gebu dan licin ini saya kongsikan daripada blog intimwordpress.com. Hari ni kami nak kongsi sedikit tips dengan semua fans kami..diharap info kecantikan ini dapat membantu kita semua.. tips dibawah adalah untuk kulit muka halus, gebu dan licin..selamat mencuba – Asah jambu batu […]

error: Content is protected !!