ANUGERAH DERMAGS

KENAPA KAMI YAKIN SANGAT DENGAN DERMAGS?

DERMAGS adalah
Pemenang Anugerah Emas Seoul International Invention Fair 2013
Pemenang Anugerah Emas ITEX 2013
Pemenang Anugerah Emas INATEX 2012
Pemenang Anugerah Perak Bio Innovation Award 2013

Kosmetik Ekslusif yang berharga ribuan ringgit pun tidak memenangi anugerah sebegini.

Bukan setakat anugerah sahaja yang telah dimenangi oleh Dermags ini, Kerajaan Malaysia sendiri menganugerahkan kepada Dr Mariani
beberapa geran supaya penyelidikan dapat dijalankan dengan lebih teliti dan hebat supaya DERMAGS ni betul betul bagus.

Geran no PY/2014/04304 – “Prototype Development of Intensive Brightening Serum Containing Alpha-MAGs for Cosmeceutical Application”
Geran no PY/2013/00298 – Isolation and Characterization of Alpha Mangosteen from Mangosteen Pericarp Using Super Critical Carbon Dioxide”
Geran No PY/2013/01053 -The Role of Alpha Mangostin on Cellular and intracellular level of melonin bio-synthesis and tyrosinase activity of B16F1 melanoma cells
Geran No PY/2013/01586 – Optimization and Characterization of Alpha Mangostin Loaded Niosome for Cosmeceutical Application

Banyak mana skincare yang dah kita jumpa yang begini teliti penyelidikannya semata mata untuk jadikan kita cantik?
Usaha yang di laburkan untuk DERMAGS ini melampaui usaha mana-mana bahan kosmetik yang sekadar lahir dari brand OEM ataupun makmal  belakang rumah.

SERIUS KAN ….. !!!

Sekarang ini, MTDC ( Malaysia Trade Devlopment Center ) pula sedang dalam proses akhir untuk menganugerahkan geran bernilai RM1 juta untuk pembinaan
fasiliti GMP sendiri. Kita semua akan dapat guna produk yang betul2 terjamin dan berada di peringkat tertinggi kualiti dan kandungan nya.

============================================

Jangan takut dan jangan risau dengan kualiti Dermags.
Kulit muka anda semua, langsung tidak akan berhadapan dengan apa apa pun risiko pencemaran toksik dan sebagainya.

Dermags adalah merupakan projek PhD oleh pengasasnya iaitu Dr Mariani Abd Hamid dimana beliau telah menerima biasiswa penuh dari
2 universiti iaitu Universiti Teknologi Malaysia dan University of Seoul.

Selama 4 tahun beliau di bimbing oleh Mahaguru kosmetik Korea, PROFESSOR PARK CHANG CHEO – Director of Korean International Cosmetic Research Institute. Beliaulah yang merupakan pakar kosmetik terulung di Korea yang terlibat secara langsung dalam mewujudkan jenama jenama kosmetik gergasi dari Korea.
Seluruh dunia mengiktiraf beliau sebagai genius skincare dan cosmetic sehinggakan beliau sentiasa diminta hadir ke pelbagai konvensyen kosmetik seluruh dunia untuk member ucaptama.

Jenama kosmetik kebanggaan Korea yang diiktiraf sebagai terbaik di dunia seperti IOPE, LANEIGE, AMORE PACIFIC, HANSKIN, TONY MOLY
dan banyak lagi adalah merupakan antara produk yang lahir dari tangan beliau.

Kalau nak cantik macam GADIS KOREA, inilah caranya.
.
Setelah ribuan jam kajian di jalan kan, kini lahir dan wujud lah  DERMAGS – berdiri megah setanding dengan jenama gergasi dunia. Satu produk penjagaan kulit yang diselia sendiri oleh PROFESSOR PARK CHANG CHEO untuk anak didik beliau selama 4 tahun terus menerus – satu persatu dibina dan di tambah baik.

.=========================================

》》DERMAGs™ SKINCARE《《
.
“Satu-satunya produk kecantikan yang menggunakan teknologi nano berasaskan Alpha-MAGs™ di Malaysia”
.
Natural-based Product
Produk Kecantikan Premium
R&D Product (in-vitro study dan Lab Test)
Produk kajian penyelidik dari UTM yg dijalankan di Universiti Dongguk, Korea
Teknologi nanoepsulation berasaskan kulit manggis (Alpha-MAGs™niosome)
Produk Buatan Muslim
Dihasilkan dari kilang bertaraf GMP
Berkelulusan KKM dari BPFK (National Pharmaceutical Control Bureau Malaysia)
SELAMAT digunakan
Tiada bahan kimia memudaratkan kulit wajah
Membantu menyelesaikan kebanyakan masalah kulit wajah anda!

Nak tahu apa DerMAGs Skincare boleh bantu selesaikan masalah wajah  anda ?

✔ Mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
✔ Merawat masalah parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, dll
✔ Mengatasi kulit kering dan kusam
✔ Menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit lebih halus dan lembut
✔ Membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori
✔Mengecilkan liang pori
✔Mengimbangi lebihan minyak
✔Menganjalkan dan mengurangkan kedutan pada kulit wajah
✔Melindungi kulit wajah daripada UVA/UVB yang merbahaya
✔ Membantu mencegah penuaan pramatang
✔ Menjadikan kulit segar, lebih sihat, dan bersinar serta kekal awet muda

ANDA NAMPAK KEHEBATAN PRODUK INI SEPERTIMANA YANG KAMI NAMPAK ?
========================================

Penerangan dari Dr Mariani berkenaan produk Dermags ini.

JANGAN BANDINGKAN DERMAGS DENGAN PRODUK KOSMETIK BELAKANG RUMAH ATAU YANG REPACK DARI THAILAND

Dermags ialah produk kosmetik yang lahir dari makmal-makmal penyelidikan kosmetik yang terulung dari pelbagai negara. Ia berada sebaris dengan produk skin care dan kosmetik yang berada di butik butik ternama. Kualitinya, keberkesanannya dan nilainya adalah lebih hebat lagi kerana Dermags lahir di zaman kemajuan teknologi nano dan bertindak memulihkan kulit pada peringkat sellular.

Ini tidak didapati dalam produk Skincare dan kosmetik yang lain, walaupun mereka sudah di kenali ramai dan berharga ribuan ringgit.

Walaupun Dermgas membawa kualiti yang sama atau lebih baik dari produk premium yang berharga ribuan ringgit,
anda tidak perlu berbelanja besar untuk dapat merasa kenikmatan skincare premium.