DermagSkincare

Sejarah Dermags

SEJARAH DERMAGS – SIAPA YANG MENGHASILKAN DERMAGS?

Dermags dihasilkan- hasil gabungan ilmu penjagaan kulit dan kosmetik dari pakar-pakar yang mengabdikan seluruh hidup untuk mencari ilmu Skincare sehingga dianugerahkan dengan panggilan doktor dan professor. Mereka bukan sekadar pemilik salon biasa seperti yang kita selalu jumpa, atau jurujual direct selling yang membeli produk murah untuk di pek kembali. Mereka adalah gabungan pakar bertaraf dunia mengembeling tenaga untuk menghasilkan Dermags untuk anda semua kembali cantik, kekal cantik dan selamanya cantik.

Bukan satu perkara asing bagi Dermags untuk dikaji dan ditambah baik di dalam makmal yang telah melahirkan ribuan jenama skincare premium dunia, yang menghiasi rak rak kaca butik butik tersohor.

Bukan sekadar pakar dari Malaysia yang mengusahakannya, malahan bersama dengan bimbingan dari pakar berlainan benua. Tidak hairanlah kenapa Dermags boleh diterima walaupun oleh kulit yang sangat sensitif.

Produk DERMAGS bukan produk yang lahir dari makmal belakang rumah ataupun resipi nenek turun temurun. Dermags terhasil dari kajian bernilai jutaan ringgit yang disokong oleh kerajaan Malaysia dan Universiti Teknologi Malaysia serta University of Seoul. Ia bukan sekadar disokong oleh pihak universiti semata-mata, DERMAGS juga adalah produk yang telah   memenangi  ANUGERAH UTK PERINGKAT ANTARABANGSA.

 

Team Penyelidik Dermags UTM dan University of Seoul

Dr Mariani bt Abd Hamid,
Assoc Prof Dr Azila bt Abd Aziz,
Prof Dr Mohd Roji Sarmidi
Prof Dr Ramlan Aziz
Prof Dr Chang Seo Park
Azizah bt Ishak
Norhayati bt Mohd Noor
Institute of BioProduct Development (IBD)
Universiti Teknologi Malaysia

 

                                      

 

 

 

 

 

      

 

error: Content is protected !!