Tag Archives: kecantikan

Flawless Dalam 3 Minit Dengan BB Cushion Dermag’s

” FLAWLESS DALAM 3 MINIT DENGAN BB CUSHION DERMAGS” Seriously kalau pandai pakai, BB cushion ni boleh tahan 5-6 bulan tau. Memang jimat sebab BBC tak perlu apply banyak sangat. Pengguna ni dah 3 tahun bersama set skincare  Dermags. Lihat kulit dia flawless kan. Dermags BB Cushion dengan SPF 50 PA+++ adalah gabungan “skincare” dan […]

Anda Pasti Produk Yang Anda Guna Selamat?

Konon nak jadi PUTIH GEBU GEBASS dan GLOWING.. Akhir nya jadi mcm ni…. Hahh knapa sampaii jadi mcm niee…? Takutt nya… Awassss.. Jgn sampai tersilap tepek kat muka. Padah akhir nya.. Jangan sampai jadi muka Chemical.. Hati2 yee smua bila pilih kosmetik..   KENAPA PERLU PILIH DERMAGS =========================== ☆ DERMAGS menghilangkan kerisauan anda kerana DERMAGS […]

Cantik Sepanjang Hayat Bersama Dermags

Dapatkan set penjagaan wajah Dermags UTM dari bahan Natural semula jadi yg selamat utk kulit dan tanpa campuran bahan kimia. Dermags ialah 100% kebanggaan Malaysia dihasilkan TANPA BAHAN KIMIA oleh Pakar Kosmetik UTM Dr Mariani  menggunakan teknologi nano berasaskan kulit manggis (Alpha-MAGs™) dgn pencerahan 200% kesan nya. JADILAH PENGGUNA YANG BlJAK . Bersabarlah dalam mengejar […]

Cara Guna Dermags Skincare Step By Step

MACAMANA NAK GUNA DERMAGs ? Cara penggunaan yg betul Step by Step ?DERMAGs Intensive Brightening Cleanser? =================================== ✔Basahkan wajah anda dengan air suam dan pastikan tangan bersih. ✔Picitkan sedikit cleanser ke atas telapak tangan. Basahkan dengan air dan buihkan. ✔Oleskan secara lembut ke serata wajah dengan gerakan memijat selama kira2 seminit. ✔Bilas dengan air sejuk […]

Petua Kulit Muka Halus, Gebu & Licin

Petua kulit muka halus, gebu dan licin.. Petua untuk menjadikan kulit muka halus, gebu dan licin ini saya kongsikan daripada blog intimwordpress.com. Hari ni kami nak kongsi sedikit tips dengan semua fans kami..diharap info kecantikan ini dapat membantu kita semua.. tips dibawah adalah untuk kulit muka halus, gebu dan licin..selamat mencuba – Asah jambu batu […]

10 Rahsia Cantik dari Thailand

10 Rahsia Cantik dari Thailand yang Mesti Anda Amalkan, Petua No. 7 Licinkan Kulit Wajah Kecantikan wanita Thailand memang tidak dapat dinafikan. InTrend kumpulkan rahsia kecantikan terbaik dari Negara Gajah Putih ini, cubalah! Kredit foto: Getty Images  THAILAND, sebuah negara yang kaya dengan budaya, adat resam dan menjadi tumpuan pelancong kerana terkenal dengan kecantikan pulaunya. Bukan […]

4 Cara Melicinkan Kulit Muka

Sama ada anda mengalami masalah kulit yang kering, masalah parut jerawat ataupun masalah muka berlubang anda semestinya ingin memiliki kulit yang licin dan suci bersih. Anda semestinya ingin merawat kondisi ini dengan cepat, namu tiada cara yang berkesan dengan cepat. Biasanya orang akan menyakinkan anda untuk membeli produk-produk kecantikan dengan harga yang mahal, namun tiada […]

Cara Memutihkan Kulit Wajah Dengan Cepat

Cara Memutihkan Wajah Secara Alami dan Cepat – Cara Tradisional atau herbal masih menjadi pilihan bagi banyak orang untuk dijadikan sebagai pilihan pengobatan ataupun perawatan bagi tubuh, termasuk diantaranya perawatan kulit wajah agar tampil sehat. Cara alami atau tradisional ini masih dipilih karena resiko yang dialami ketika menggunakan cara tradisional lebih sedikit dibandingkan dengan menggunakan […]

error: Content is protected !!